top of page
Etsi

Koronarokotus kotona annettuna 2.9.2024 alkaen, yli 80-vuotiaille. Ajanvaraus auki!


Hyvät asiakkaat,


Haluamme tänäkin syksynä tehdä rokottautumisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. TerveysLoikan sairaanhoitaja tulee kotiin antamaan korona- ja influenssarokotteet 2.9.2024 alkaen.


Kuka on ensimmäisenä vuorossa koronarokotukseen?


2.9.2024 alkaa yli 80 vuotiaiden ja voimakkaasti immuunipuutteisten koronarokotuksen tehosteannokset TerveysLoikan ja Valkeakosken terveyskeskuksen toimesta. Aikoja voi varata kummallekin jo nyt! Huom. Influenssarokotuksia ei vielä saa syyskuussa. Influenssarokotusken saa vasta loka-marraskuussa.

  • Varaa aika kotirokotuksille TerveysLoikasta soittamalla numeroon 044 986 8781.


Syys-lokakuussa on vuorossa 75-79-vuotiaiden koronarokotukset. Heidän ajanvaraus aukeaa Terveyskeskuksessa syyskuun alussa ja TerveysLoikan kotirokotuksille jo nyt. Hei voivat saada molemmat korona- sekä influenssarokotteet samaan aikaan.

  • Varaa aika kotirokotuksille jo nyt TerveysLoikasta soittamalla numeroon 044 986 8781.


Loka-marraskuussa korona- ja influenssarokotetaan 65-vuotta täyttäneet ja riskiryhmään kuuluvat yli 18-vuotiaat. Ajan voi varata lokakuun alusta.

  • Varaa aika kotirokotuksille jo nyt TerveysLoikasta soittamalla numeroon 044 986 8781.


Marraskuussa korona- ja influenssarokotteet saavat kaikki muut 65-vuotta täyttäneet

  • Varaa aika kotirokotuksille jo nyt TerveysLoikasta soittamalla numeroon 044 986 8781.


Milloin influenssarokotteen voi saada?


Influenssarokotukset alkaa vasta myöhemmin, jotta rokotteen suoja influenssaa vatsaan riittäisi talveen saakka. Yli 80-vuotiaat ja voimakkaasti immuunipuutteisest saavat myös influenssarokotteet ensimmäisenä. Arvioitu aika on loka-marraskuun vaihteessa. Ajan voi varata TerveysLoikan kotirokotukselle ja Valkeakosken terveyskeskukseen esimerkiksi koronarokottautumisen yhteydessä tai soittamalla.


Miten TerveysLoikan kotirokotus toimii?


TerveysLoikka, yhteistyössä Valkeakosken terveyskeskuksen kanssa, tarjoaa yli 65-vuotiaille ja riskiryhmille mahdollisuuden saada ilmaiset kausirokotteet kotiin. Sairaanhoitaja hakee rokotteen terveyskeskuksesta asiakkaan nimellä ja tulee antamaan sen kotiin.


Rokotuskäynnin hinta on 39,00 euroa, ja siihen lisätään 3,70 euron kantamaksu, eli yhteensä 42,70 euroa/rokotettava. Sairaanhoitaja seuraa vointia kotona 15 minuuttia pistoksen jälkeen ja kirjaa rokotteen tiedot Kantaan. Näin voi välttyä haasteelliselta matkustamiselta, jonottamiselta ja altistumiselta viruksille.


Miten varaat ajan?


Voit varata ajan kotirokotukselle soittamalla 044 986 8781. Ajanvarauskalenteri ei ole käytössä kausirokotuksien kohdalla. Muistathan, että jos kuulut THL

suositusten mukaisiin ryhmiin, rokote on sinulle maksuton – maksat vain käynnistä ja Kantamaksusta. Kilometrikorvaus on 0,57€/km Valkeakosken taajaman ulkopuolella. Keskustan alueella ei ole kilometrilaskutusta.


Rokotusten ajankohtaiset tiedot Pirkanmaan alueella löydät TerveysLoikan ja Pirha.fi-sivustolta. Linkki Pirhan sivuille.


Ystävällisin terveisin,

TerveysLoikka Oy

54 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page