top of page
Etsi

InBody mittaus auttaa motivoitumaan elintapamuutokseen

Päivitetty: 9. elok.

Elintapamuutokseen motivoituminen ei ole aina helppoa. Olipa tavoitteena lihasmassan kasvattaminen, rasvanpoltto tai yleinen hyvinvoinnin parantaminen, tulosten seuraaminen voi olla avain pitkäkestoiseen onnistumiseen. Tässä kohtaa kehonkoostumusmittaus astuu kuvaan – erityisesti InBody 270 -mittarilla tehty mittaus voi olla juuri se työkalu, joka auttaa sinua pysymään motivoituneena ja saavuttamaan tavoitteesi.


Miksi valita kehonkoostumusmittaus?


Kehonkoostumusmittaus on enemmän kuin pelkkä painon mittaus. Se tarjoaa yksityiskohtaisen kuvan kehosi tilasta ja siitä, miten treeni ja ruokavalio vaikuttavat sinuun. InBody 270 -mittari käyttää huipputarkkaa, lääkintälaitetasoista teknologiaa, joka mittaa muun muassa lihasmassan, rasvakudoksen ja nestetasapainon eriteltynä eri kehon osille.

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut treenaaja, mittaus tarjoaa sinulle olennaista tietoa, joka voi auttaa sinua ymmärtämään kehosi tarpeita paremmin. Esimerkiksi, jos olet painonpudottaja, voit seurata tarkasti rasvakudoksen vähenemistä ja lihasmassan säilymistä. Tämä voi estää sinua lannistumasta, vaikka vaaka ei näyttäisikään suuria muutoksia.


Mitä tuloksia saat?


InBody 270 -mittari tarjoaa kattavan analyysin, joka auttaa sinua ymmärtämään kehosi koostumusta tarkasti. Mittauksen jälkeen saat tietoa seuraavista muuttujista:


  • Kokonaispaino: Yhdistetty arvo kaikesta kehossasi, mutta ei vielä kerro tarkemmin lihasten, rasvan tai nesteiden määrästä.


  • Lihasmassa ja rasvakudos: Näet, kuinka paljon lihasta ja rasvaa kehossasi on, ja mikä parasta, saat eritellyt tulokset käsiin, jalkoihin ja keskivartaloon.


  • Kehon nestetasapaino: Nesteiden määrä kehossasi, jaoteltuna eri kehonosiin.


  • Viskeraalirasva: Tämä kertoo, kuinka paljon rasvaa on sisäelintesi ympärillä – tärkeä tieto terveytesi kannalta.


  • Rasvaprosentti ja painoindeksi (BMI): Klassisia mittareita, mutta tässä tapauksessa saat ne yhdistettynä tarkempaan analyysiin.


  • Vyötärö-lantiosuhde: Auttaa arvioimaan kehon rasvan jakautumista.


  • Perusaineenvaihdunta: Mittaa, kuinka paljon energiaa kehosi kuluttaa levossa – tärkeä tieto ruokavalion suunnitteluun.


Miten mittaustulokset auttavat sinua motivoitumaan?


Kun sinulla on konkreettisia lukuja ja tietoa kehosi tilasta, on helpompi asettaa realistisia ja saavutettavia tavoitteita. Jos esimerkiksi huomaat lihasmassan kasvavan ja rasvakudoksen vähenevän, vaikka painosi pysyy ennallaan, tiedät olevasi oikealla tiellä. Tämä tieto voi estää sinua luovuttamasta liian aikaisin.

InBody-mittauksen avulla voit myös nähdä edistymisesi visuaalisesti – mittaustulokset ovat konkreettisia todisteita siitä, että tekemäsi muutokset tuottavat tulosta. Tällainen palaute on äärimmäisen motivoivaa ja auttaa sinua pysymään sitoutuneena tavoitteisiisi pitkällä aikavälillä.


Mittauksen helppous ja edullisuus


Kehonkoostumusmittauksen suorittaminen InBody 270 -mittarilla on nopeaa ja vaivatonta. Valmisteluineen mittaukseen kuluu vain 3-5 minuuttia. Mittauksen hinta on 25 euroa, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan tavan seurata omaa hyvinvointiasi.

Saat aina mittaustuloksista perustiedot ja henkilökohtaisen tulkinnan sairaanhoitajalta, jotta ymmärrät, mitä luvut todella tarkoittavat sinulle ja tavoitteillesi. Lisäksi saat mukaasi tulkintaohjeet, jotta voit kotona vielä rauhassa tutkia tuloksiasi.


Lopuksi


Kehonkoostumusmittaus on erinomainen työkalu kaikille, jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan ja pysyä motivoituneina elintapamuutoksissa. Kun näet konkreettiset tulokset omasta kehostasi, on helpompi sitoutua muutoksiin ja jatkaa oikealla tiellä kohti tavoitteitasi. Tule kokeilemaan InBody 270 -mittausta tiistaisin Valkeakosken Koskikaran apteekkiin TerveysLoikan sairaanhoitajan vastaanotolle ja aloita matkasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia! Varaa aika soittamalla 044 986 8781 tai varaa aika ajanvarauskaleterista.




30 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page